Új kezekben az SSC szektor piacvezető médiumának üzemeltetése



Az ország első SSC-ket célzó médiumának üzemeltetésébe 2019 tavaszától beszáll a KYAT Group kommunikációs ügynökség. A cég elsősorban az SSC Heroes tartalmaiért és rendezvényeiért lesz felelős.


A két csapat közösen fogja össze a platformok üzemeltetését, a szektorspecifikus szakmai hátteret pedig a továbbiakban is régi szakértői gárda biztosítja. Az SSC Heroes az elmúlt években folyamatosan fejlődött, majd ki is nőtte a magyar piacot. A koncepció megálmodói, Kelliár Zsolt és Balázsik Péter ezért döntöttek úgy, hogy ideje kiszervezni a kommunikációs feladatokat.

Az SSC Heroes igazi sikersztori. Az SSC-ket összefogó médium története pár lelkes HR és marketing szakemberrel egy apró irodából indult, teljesen alulról szerveződve. Az SSC-k piacán azonban olyan nagy mértékben van jelen a közösségépítésre való igény, hogy a kis csapat folyamatosan fejlődve és bővülve 4 éven belül kinőtte a magyar piacot. Ma már Lengyelországban is jelen vannak az SSC-k hősei, a cél pedig a további terjeszkedés.

2018 végére egyértelművé vált, hogy az iram külső segítség bevonása nélkül tarthatatlan, ezért az SSC Heroes üzemeltetésében, 2019. tavaszától nagy szerepet kap a KYAT Group kommunikációs ügynökség. SSC Heroes szakértői mellett a KYAT csapat munkája a garancia a változatlanul színes, szakmailag releváns tartalomra, illetve a legfrissebb trendeket bemutató konferenciákra.

„Az SSC Heroes portál üzemeltetése és folyamatosan megújuló, érdekes tartalommal való feltöltése hatalmas energiát igényel; ezért is döntöttünk úgy, hogy profi kezekbe adjuk azt” – összegezte a változások okát Kelliár Zsolt és Balázsik Péter, akik az SSC Heroes mellett a cég új platformjára, a Talentunora helyezik a fókuszt az idei évben. „Régóta szerettünk volna kiszervezni a kommunikáció és event feladatokat. A szektorspecifikus szakmai háttérrel pedig továbbra is személyesen támogatjuk a csapatot; így egy eddiginél még magasabb színvonalon és még aktívabban fogunk megjelenni a régiós SSC piacon” – mondta el a változások kapcsán Zsolt.

A KYAT Group tulajdonos ügyvezetője, Farkas Attila számára egyértelmű cél az SSC Heroes színvonalának, fejlődésének és a növekedésének fenntartása következő években is. „Az SSC szektor egy új szakmai környezet, amelyhez régiónk jó időben, jó lehetőségekkel, kiváló, képzett, több nyelvet beszélő munkatársakkal csatlakozott. Célunk, hogy ezen növekvő közösség számára releváns, érdekes, a tájékozódásukat és a munkájukat segítő tartalmat biztosítsunk, az SSC Heroes közösségére, mint tájékozódási pontra tekintsen az SSC szektor” – mondta el a KYAT ügyvezetője.

Az SSC Heroes az Shared Services iparág első magyarországi médiuma, emellett célja a szektorban dolgozók és a munkáltatók összehozása szakmai konferenciákon, és kötetlenebb rendezvényeken. Az SSC Heroes az egyetlen olyan platform, mely áttekintést nyújt a szektorban található cégekről, szakmákról, állásokról és egyúttal ideális felülete a munkáltatói márkaépítésnek.  A business centerekben dolgozók vagy dolgozni akaró álláskeresők és az SSC vezetők számára iránymutató tartalmakkal fut most már 3 éve az SSC Heroes blog és vlog. Emellett további közösségépítő erőt jelentenek az SSC Heroes népszerű rendezvényei, a Next Generations Shared Services Roadshow szakmai konferencia, a céges Futball kupa, vagy az SSC vezetőket célzó Business Breakfastek.


Comments